Asteri FM

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Κυκλοφόρησε το 98° τεύχος του Ελιά & Ελαιόλαδο.

E-mail Εκτύπωση

Κεντρικό θέμα η ευεργετική δράση της Μεσογειακής Διατροφής κατά του κορωνοϊού.

Κυκλοφόρησε το 98° τεύχος του ιστορικού περιοδικού, Ελιά & Ελαιόλαδο, του μόνου από το 1997 αποκλειστικά αφιερωμένου στο ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά.

Κεντρικό θέμα η ευεργετική δράση της Μεσογειακής Διατροφής κατά του κορωνοϊού, με σχετικό άρθρο του καθηγητή Βιοχημείας κ. Κωνσταντίνου Δημόπουλου, μέλους της 4Ε.

Από την πλούσια ύλη του Ελιά & Ελαιόλαδο, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν:
– Ανάλυση της εμπορικής περιόδου 2021/22 (Β.Ζ.)
– Χειμερινή λίπανση της ελιάς (καθ. Χρ. Χατζησαββίδης)
– Αποκατάσταση των καμένων ελαιώνων (καθ. Σταύρος Βέμμος)
– Η φυσική Greekstyle ελιά (Π. Κοντοδαίμων)
– Ένα σημαντικό βήμα για τη χάραξη εθνικής πολιτικής (Β.Ζ.)
– Οι ελαιογευσιγνωσίες αποκαλύπτουν, 3 στα 3 ήταν μη κανονικά (Β.Ζ.)
– Η ηλεκτρονική τιμολόγηση (Π. Καραγιάννης)

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας (BRIGHT MEDIA, DOT PRINT), τους 30 διαφημιζόμενους, τους πιστούς μας αναγνώστες και αναγνώστριες.

Η έκδοση του 98ου Ελιά & Ελαιόλαδο συμπίπτει με την 4η Γ.Σ. της Επιστημονικής Εταιρείας Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε), καθώς και με τα 42 χρόνια, που κλείνω, αποκλειστικής επαγγελματικής εργασίας στον ελαιοκομικό τομέα.

Με επίγνωση των δυσκολιών, με αισιοδοξία για το μέλλον, συνεχίζουμε.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητής, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:
Φόρμα συνδρομής στο περιοδικό Ελιά και Ελαιόλαδο (olivenews.gr).

Μέσα από τη φόρμα αυτή μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή στην οποία επιθυμείτε να λάβετε το περιοδικό (έντυπο ή ψηφιακό), συμπληρώνοντας τα στοιχεία που σας ζητούνται. Προκειμένου να ολοκληρώσετε τη συνδρομή σας, στο κάτω μέρος της σελίδας αναγράφονται οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 210 3210621
email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 10:35